• روحاني:
  • شركت‌هاي دانش‌بنيان، علم را به زندگي و فرهنگ را به اقتصاد پيوند مي‌زنند

  • ۱۰:۵۳ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۶

رييس جمهوري در نخستين نشست هم‌انديشي فعالان اقتصاد دانش‌بنيان و نوآوري با تاكيد بر اهميت شركت‌هاي دانش بنيان در اقتصاد كشور اين شركت‌ها را پيوند دهنده علم به زندگي و فرهنگ به اقتصاد دانست.

به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، رييس جمهور :حجت الاسلام و المسلمين حسن روحاني درنخستين هم انديشي فعالان اقتصاد دانش بنيان ونوآوري با بيان اينكه ما نه تنها اقتصاد دانش بنيان، بلكه جامعه و كشور دانش بنيان مي‌خواهيم اظهار كرد: جامعه‌ي دانش بنيان جامعه‌اي است كه به علم و دانشمند احترام مي‌گذارد و سخن گفتن در آن جامعه با پشتوانه علمي است.

وي با بيان اينكه حتي در ترويج دين هر جا از علم و دانش استفاده كرديم و سخن محكم و استوار و پايدار گفتيم، موفق و پيروز بوده‌ايم تصريح كرد: هيچ ملتي با قدرت و ثروت به پيشرفت نرسيده است مگر در سايه‌ي علم و دانش و فناوري.

رييس دولت تدبير و اميد با بيان اينكه امروز پايه اصلي قدرت ملي و ثروت ملي ما دانش است، افزود: حتي اگر مي‌خواهيم امنيت ملي را حفظ كنيم پايه‌ي آن دانش خواهد بود و اگر مي‌خواهيم با دنيا حرف بزنيم و تعامل كنيم بايد بر پايه‌ي دانش باشد.

وي در ادامه به مذاكره سرنوشت‌ساز تاريخي و موفقيت به دست آمده در زمينه هسته‌اي براي كشورمان اشاره كرد و گفت: اگر بهترين و دانشمندترين مذاكره كنندگان در بخش سياسي ، فني و اقتصادي را به كار نمي‌گرفتيم در مذاكرات موفق نمي‌شديم. البته در كنار آن ايستادگي و مقاومت و شهامت نيز كه برگرفته از فرهنگ اسلامي ايراني و انقلابي است وجود داشته است.

روحاني با تاكيد بر اينكه فرهنگ انقلاب يعني استقلال، آزادي و جمهوري اسلامي ، گفت: كسي اشتباه نكند ؛ فرهنگ انقلاب به معناي زبان اعتراض ، درشت گويي و شعار نيست.

وي تاكيد كرد: كسي كه امروز مي‌خواهد در مسير درست به اهداف برسد نيازمند علم و دانش ، فرهنگ ديني و ملي و هويت ايراني و انقلابي است.

رييس جمهور همچنين با اشاره به اين كه از روز نخست دولت تيم سياسي را صدا زدم و اولين تاكيدم در مورد مذاكرات هسته‌اي ،اين بود كه پايان مذاكرات لغو 6 قطعنامه ظالمانه تحريمي عليه ملت ما باشد، گفت: تاكيد من در مذاكرات پايان مذاكره به عنوان راه خروجي براي ايران از فصل 7 شوراي امنيت بوده است.

رييس جمهور با اشاره به اين كه باور اين مساله كه پاي ميز مذاكره مي‌توان قطعنامه فصل 7 شوراي امنيت سازمان ملل را لغو كرد، براي همه سخت بود افزود: در تاريخ سازمان ملل بعد از 70 سال براي اولين بار 6 قطعنامه فصل هفتم بدون اين كه يك لحظه اجرا شود، لغو شد.

وي با بيان اين كه ما نياز به فناوري نرم داريم، توضيح داد: حتي در يك مذاكره هم مانند يك بازيكن قوي شطرنج با سياست‌مدار روبرو مي‌توان نشست و به هدف رسيد كه اين همان فناوري نرم در سياست و اقتصاد است.

روحاني با بيان اينكه در مذاكرات هسته‌اي در زمينه‌ي فناوري هسته‌اي و مسائل علمي و حقوقي و در ارتباط با آژانس ، مقررات بين المللي و در حوزه‌ي اقتصادي و سياسي و رفع تحريم‌هاي اقتصادي تحميل شده بهترين ، متخصصان را پاي ميز مذاكره برديم، خاطر نشان كرد: امروز اگر از همه مذاكره كنندگان سوال كنيم مي‌بينيم كه همه آنها از فضاي منطقي جلسات و قدرت تيم مذاكره كننده سخن خواهند گفت، كه براي كشور و ملت افتخار بوده است.

روحاني با بيان اينكه فضاي بعد از توافق به نفع تحقيقات ، نخبگان، شركت‌هاي دانش بنيان و پژوهش خواهد بود گفت: شركت‌هاي دانش بنيان پيشتاز تحويل گرفتن فناوري برتر و نوتر هستند و ما بايد يك همكاري فن‌آورانه را با دنيا شروع كنيم.

وي اضافه كرد:‌در نوآوري و فناوري لازم نيست كه از صفر شروع كنيم و مي‌توانيم از علم و فناوري موجود در دنيا بهره بگيريم و آن را براي كشورمان بومي كنيم.

روحاني با بيان اينكه با فضاي پسا تحريم فاصله زيادي نداريم تصريح كرد: ان‌شاء‌الله در سال 2015 روزهاي پسا تحريم را خواهيم داشت و از تحريم عبور مي‌كنيم كه كار بزرگ ملت ايران و افتخار بزرگي براي آن است.

رييس جمهور با بيان اين كه اساس شركت‌هاي دانش بنيان آوردن علم به زندگي و جامعه است اظهار كرد:‌ شركت‌هاي دانش بنيان فرهنگ را تبديل به اقتصاد و سياست و سلامت مي‌كنند و ان‌شاء‌الله در فضاي پسابرجام و پسا تحريم شرايط براي شركت‌هاي دانش بنيان جهت رشد، صادرات و رقابت بيشتر در منطقه و جهان آماده خواهد شد.

روحاني با اشاره به اينكه دولت از روز اول حمايت از شركت‌هاي دانش بنيان را در برنامه داشته است، خاطر نشان كرد: بايد شركت‌هاي دانش بنيان را بشناسيم و از آنها حمايت كنيم كه در اين راستا هر ساله بودجه بيشتري براي صندوق شكوفايي و نوآوري اختصاص داده‌ايم.

وي تاكيد كرد: مسير شركت‌هاي دانش بنيان بايد براي حل بهتر و مفيدتر و ارزان‌تر مشكلات باشد.

رييس جمهور با اشاره به اين كه در دفاع مقدس هم نخبگان در بخشهاي مختلف كمك‌هاي بسيار ارزشمندي داشته‌اند افزود: در دفاع مقدس و تمام مراحل آن نخبگان وانديشمندان،جوانان واساتيد دانشگاه‌ها حضور داشتند و امروز نيز همه توان خود را براي توسعه دانش بنيان كشور به كار خواهند گرفت.

روحاني با بيان اينكه ما از علم و دانش در دنيا استفاده خواهيم كرد افزود : علم و فناوري مرز ندارد، شرق و غرب و شمال و جنوب و دوست و دشمن نمي‌شناسد و مااز هر كجا علم و دانش را دنبال مي‌كنيم. البته طبيعي است كه بعضي چيزها را بايد تميز كرد و بعد از آن استفاده كرد و در مورد علم نيز همين طور است. يعني نمي‌توانيم به اصل علم نه بگوييم.

روحاني با بيان اينكه بايد با دنيا ارتباط برقرار كنيم و هر كجا علم باشد از آن بهره بگيريم تصريح كرد: البته اهدافمان، كشورمان و فرهنگ بلند ديني و اسلامي‌مان را فراموش نمي‌كنيم و همانطور كه مفتون غرب نيستيم مرعوب غرب نيز نخواهيم بود.

رئيس جمهور همچنين در ابتداي صحبت هاي خود با درود و سلام به سالار شهيدان گفت: حضرت اباعبدالله الحسين (ع) به ما درس زندگي، ايستادگي و مقاومت آموخت و به ما آموخت براي اهدافمان از چيزي نترسيم.

روحاني با اشاره به اين كه حادثه كربلا به ما مي‌آموزد شايسته‌ها و شايستگي‌ها را تبليغ كنيم و از بدي و زشتي فاصله بگيريم كه اين همان امر به معروف و نهي از منكر است گفت: نبايد امر به معروف و نهي از منكر را بر چند مساله خلاصه كنيم چون از بدترين منكرها غرور نابجا، ريا و دروغ است و از بالاترين معروف‌ها دوستي، احترام‌كردن و عشق ورزيدن است.

حجت الاسلام والمسلمين حسن روحاني صبح امروز (يكشنبه) در حاشيه مراسم نخستين هم انديشي فعالان اقتصاد دانش بنيان و فناوري، از نمايشگاه توانمندي‌ها و دستاوردهاي شركت‌هاي دانش‌بنيان اقتصادي بازديد كرد و با توضيح مسوولان اين شركت‌ها در جريان روند فعاليت‌ها و خدمات آنان قرار گرفت.

همچنين در اين نمايشگاه شركت‌هاي دانش بنيان ايده‌پرداز سپهر و بهيار صنعت سپاهان، مستقر در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان حضور داشتند.

 

 

تعداد بازدید : ۵۱۸      تاریخ: 1394/07/26

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت